FAQ

FAQ

PITANJA I ODGOVORI

faq
Da li su materijali koje koristite kvalitetni?

Republika Srbija nema industriju stomatoloških materijala i zubnotehničke opreme. Svi materijali kupuju se od svetskih renomiranih proizvođača sa decenijskim iskustvom u stomatologiji. Korištenjem najkvalitetnijih materijala otklanjamo i najmanju mogućnost i rizik za nastanak komplikacija ili potrebu za ponovnim dolascima uzrokovanih nekvalitetnim materijalima.

Kvalitet i tradicija medicinskih fakulteta u Srbiji je dokazana i priznata. Članovi našeg tima edukovali su se i usavršavali na prestižnim klinikama u Češkoj, Nemačkoj i Portugalu, sa konstantim pohađanjem edukacija u Barseloni, Berlinu, Bratislavi, Minhenu, Pragu, Lisabonu, Londonu, Rimu, Malmeu. Pored učešća na redovnim godišnjim edukacijama u zemlji i regionu, članovi našeg tima često gostuju na klinikama renomiranih stručnjaka usko specijalizovanim za pojedine oblasti stomatologijie. Akcenat je na konstantom napredovanju i usavršavanju već savremenih protokola koje svakodnevno primenjujemo.

Kao najveću razliku navodimo čvrstu odluku da uvek budemo vrlo pristupačni, jednostavni i ravnopravni sa pacijentima koji trebaju našu pomoć ili savet. Nikad ne govorimo da smo najbolji, prepuštamo drugima da daju ocenu o našem radu.

UTISCI

ISKUSTVA I PREPORUKE PACIJENATA

icon

Marko B.

Divan tim pun razumevanja sastavljen od vrhunskih profesionalaca i ljubaznih ljudi. Posebno hvala na strpljenju tokom celokupnog tretmana! Sve preporuke.

icon

Jasmina S.

Ne postoje reči kojima bih opisala moju sreću. Moj novi osmeh je baš onakav kakav sam oduvek sanjala da imam. Sačuvala sam svoje zube i postigla prirodan osmeh! Mojoj sreći nema kraja, od sad ću samo da se smejem. Hvala We Smile timu na svemu!

icon

Milica R.

Ordinacija i kompletno osoblje vam olakšavaju da zajedno prebrodite sve probleme sa kojima se susrećete. Učinili su da se jako smejem i ne krijem svoj osmeh! Prezadovoljna sam postignutim rezultatima. Sve je onako kako je rečeno na početku!

icon

Sanja T.

Ordinacija od poverenja kojoj se rado vraćam. Apsolutna posvećenost svakom problemu, profesionalni divni ljudi, za koje imam samo reči hvale. Izuzetno stručan tim, uvek sam se osećala sigurno kao kod svoje kuće.  Nastavljam da odžavam postignute rezultate i rado se vraćam ponovo We Smile timu. Apsolutne preporuke i velika zahvalnost za sve!

icon

Mateo S.

Huge respect to WeSmile team. Amazing experience overall, all the staff are brilliant. All team is dedicated and gathered from young and hard working individuals. Place itself is extremely clean, modern and well organized.

icon

Nicolas W.

It was challenge for me as a foreigner to find a place where you can feel safe and get full service. Doctors explained the process throughly  to me and planned it together with me. The clinic itself has a calming atmosphere. Very professional service from beginning to end.